fbpx

Webdesign op maat.

Het belang van professioneel webdesign

Wel, een website is een online voorstelling van uw bedrijf. Steeds meer en meer mensen gaan online opzoek naar winkels, diensten en andere ondernemingen.

Het is dus verstandig om uw bedrijf dan ook online zichtbaar te maken door middel van een website.

Een goede website geeft ook een goede indruk over uw bedrijf. Als uw website er niet goed uitziet gaan uw (potentiële) klanten een eerder negatieve indruk over uw bedrijf krijgen en misschien zelfs opzoek naar een concurrent van u.

 

Hoe gaan wij te werk?

Wanneer u een offerte heeft aangevraagd bij ons, gaan wij telefonisch contact opnemen met u. Zo horen we wat u exact nodig heeft en wat er van ons verwacht wordt.

Dan blijven we contact houden, tot de beslissing is genomen. Heeft u voor ons gekozen, dan gaan we van start met uw project.

De start

U kiest een communicatiemiddel naar keuze. Meestal gebeurt dit via mail, maar ook andere platformen zijn mogelijk.

U geeft ons toegang tot uw oude website installatie, of we starten van een volledig nieuwe.

Dan starten we met enkele technische instellingen en zetten al een “Coming Soon” of “Tijdelijk onderhoud” pagina online.

Structuur en inhoud

Nadat de voorlopige pagina is gemaakt is het tijd voor de structuur en inhoud. De structuur kan u volledig kiezen. Dit is bijvoorbeeld het menu of de paginagrootte. Wanneer u de foto’s en teksten doorstuurt, maken we een eerste ontwerp. Van dit ontwerp starten we om zo in overleg naar een design te gaan dat volledig past bij uw bedrijf.

Functies

Indien u koos voor extra functies, stellen we deze in. We leggen u ook uit hoe u deze zelf kan beheren, of bespreken dat het beheer door ons gedaan wordt.

Afwerking

Als het volledig design af is, maken we voor u een account aan op de website. U kan hiermee elementen aanpassen of dit door ons laten doen. Uiteraard bieden we hulp aan als u deze aanpassingen zelf wilt uitvoeren.

Ook maken we een Google Analytics account aan waarmee u uw aantal bezoekers kunt volgen.

Nog vragen?

Vul het formulier in of contacteer ons via:

Mail: info@lcsolutions.be

Tel: +32 471 95 67 28